CT zkoušky - opakovací po dvou letech aktivní práce

12.10.2014 11:56

20.09.2014 21:42

Panička organizovala podzimní canisterapeutické zkoušky ve Psí škole KOIRA. A protože nám končí certifikát, tak nás přihlásila taky. Na zkoušky nás nastoupilo celkem 9 týmů, posuzovat naše výkony přijela paná komisařka Hana Mosnerová.

Dopoledne proběhl teoretický seminář, kde mimo jiné přednášela i panička. Její přednáška byla zaměřena na vše, co je potřeba aby začínající týmy věděly aby mohly aktivně a smysluplně nastartovat svou činnost.

V odpolední části proběhly zkoušky, podle zkušebního řádu organizace Kamarádi otevřených srdcí. Paní komisařka byla opravdu přísná a všechny včetně mě prověřila opravdu důkladně. Na náš tým (paničku a mě) se obzvlášť zaměřila - jednak proto že i když to byly už naše druhé CT zkoušky, tak u organizace Kamarádi otevřených srdcí jsme je skládaly poprvé. A taky proto, že panička CT psy připravuje, takže o to přísnější na nás paní komisařka byla. My se ale nezalekly a popraly se se vším v plní síle - výsledkem bylo hodnocení všech disciplín v ,,A" a pochvala paní komisařky.

Na konci při vyhodnocení paní komisařka vyzdvihla vysokou připravenost všech týmů a moc pěknou práci a vztah k našim psím parťákům.

Prostě opět jeden podařený den se skvělými lidmi.

Článek o CT zkouškách na stránce SmilingDog: https://www.smilingdog.cz/news/canisterapeuticke-zkousky-ve-psi-skole-koira/

Odkaz na fotky: https://smilingdog.rajce.idnes.cz/CT_zkousky_Koira_zari_2014

{C}
{C}