Jarní pobytový tábor AUXILIUM

27.02.2013 20:00

Stejně jako loni jsme se vydali na jarní pobytový tábor handicapovaných dětí a mládeže, který organizovalo sdružení AUXILIUM. Jeli jsme společně s Holly od Hanky, což je velký švýcarský salašnický pes a s Šerry od Jaňulky, což je kříženka labradora.

Do Kateřinic kde jarní pobyt probíhal jsme dorazili před desátou hodinou dopoledne. Nejdřív jsme si všechny očuchali a nechali se pohladit. Pak nás panička vzala po jednom do místnosti kde seděli všichni a ukázali jsme co umíme. Něco z poslušnosti, aportky a nějaké triky. No, všem se to náramně líbilo a já i Ced jsme se opravdu snažili.

Pak byla chvilku volná zábava, kdy si s námi děti hrály a hladily nás. No a potom začala práce - rozdělili jsme se do dvou místností a pustili se do polohování u handicapovaných. Zpočátku jsem byla docela neklidná, ale pak jsem vypla a moc se snažila.S přestávkou na vyvenčení jsme pracovali do oběda.

Před obědem jsme se vyvenčili a chvilku si polítali, pak nás panička vzala do místnosti kde se obědvalo  a tam jsme čekali až se všichni nají.

Po obědě byl polední klid a my šli do pokoje ke klukům, kde jsme si lehli k Honzovi na deku a věřte nevěřte, usnuli jsme všichni :D, i panička. Po odpoledním spánku se šlo ven, udělali jsme si jen my psi a naše paničky takovou relaxační procházku do blízkého lesíku. A po návratu k chatě jsem ještě pobyli venku na zahradě s dětmi no a ukázali jsme jim jak umíme řádit na sněhu a jak se umíne honit :)

Pak jsem se ještě vyfotili, rozloučili a jeli domů, odpočívat.A můžu tedy říci že jsme byli všichni náramně unavení, ale stálo to za to :D.

Odkaz na fotky: https://picasaweb.google.com/100681538916603576233/CanisterapieAuxiliumUnor2013#