Moje druhá barva a to ostatní

10.05.2013 17:31

V pátek měli páníčci volný den, tak jsem si společně s Exou šli pocvičit lovecké diciplíny.

Barva: v lese nám páníčci nachystali barvu. Nejprve šla Exa a já čekala v autě a pak jsem byla na řadě já. Barva byla tak hodinku stará a vedla lesem a houštím :D. No, já se moc snažila, občas jsem ale sešla bokem a panička mě znovu naváděla. Pak nám Pavel, teda paničce řekl že mě nemá tak moc korigovat, že musím sama zjistit kde barva vede. Moje druhá barva nebyla tak luxusní jako první, ale panička byla i tak spokojená a moc mě pochválila. Vypracovala jsem ji hezky, bez problémů a jistotou jsem na konci našla kůži a pod ní schované párečky :).

Dlouhodobé odložení v lese: panička mě odložila a schovala se za strom, stejně tak paniček byl schovaný. Stopovali čas a nechali mě ležet více než 5 minut. Pak si pro mě panička přišla a moc mě pochválila že jsem to vydržela.

Následování: provedení jako na zkouškách, chůze ušla, ale jak panička zastavila tak jsem si sedala pomalu a hodně před paničkou. Na tom musíme ještě zamakat.

Odpoledne jsme ve cvičení pokračovali, to už na louce u lesa a dělali jsme:

Marking s bažantem do vysoké trávě - byl docela těžký, trefit marking v té vysoké trávě přesně mi dělalo problém. Většinou jsem se o kousek minula. Musíme se na přesnost při hození do vyšší trávy více zaměřit.

Dohledávka bažanta - ta mi šla výtečně, včetně donesení a ukázkového předání bažanta.

Vlečka s bažantem - dělala jsem celkem dvě vlečky. U první to byla krásná práce, panička mě moc pochválila. U druhé vlečky jsem hned zpočátku z vlečky uhla, panička mě připískla a poslala znovu. To už jsem pak šla pěkně, i když ne tak krásně jako u vlečky první, ale pěkně jsem bažanta našla a donesla.

Před tréninkem na louce jsme se zdobily: https://kara69.rajce.idnes.cz/Kvetnove_zdobeni/

Takhle panička chystala disciplíny: https://kara69.rajce.idnes.cz/Panicka_chysta_discipliny/

Naše cvičení s bažantem: https://kara69.rajce.idnes.cz/Cviceni_s_bazantem/

Odpočíváme po cvičení: https://kara69.rajce.idnes.cz/Odpocinek_po_cviceni/

Takto cvičil Cedánek: https://kara69.rajce.idnes.cz/Cedankova_zabava/