Psina v Psině

23.07.2011 14:37

Kamarádka Věrka nás pozvala na akci Psina aneb kdo si hraje nezlobí do Litomyšle. Tak jsme se sbalili, vzali s sebou i Kamila a vyrazili všichni 4 za novým dobrodružstvím. Po cestě jsme trošku bloudili, panička dokonce minula Mohelnický kopec, což trošku nechápala, ale nakonec jsme dorazili do cíle.

Psů tam tedy bylo požehnaně a především chrtů, protože Věrka jednoho chrta - tedy chrtku adoptovala a musím říct že její Berry je úžasná.

Celý den bylo naprosto skvěle, seznámili jsme se, chvilkami jsme měli volnou zábavu a ta byla proložena ,,výcvikem" a soutěžemi - vše na posílení vztahu pejska a psovoda. Některé cviky jsem dělala s Kamilem a něktré s paničkou. Bylo to:

přivolání za ztížených podmínek, hledání paničky schované pod stanem /to mě bavilo/, bomba, autobus plný lidí a psů do kterého jsem nastupovala, slalom s pejskem na vodítku a skleničkou plnou vody, jízda na dvoukoláku, skákání v pytli /to jsme nedělala, panička měla strach že na mě skočí/. agility překážky, opičí dráha, chůze po netradičním materiálu a asi i další hry a zábava, ale už si to všechno ani nepamatuji.

Odpoledne jsme poseděli a povykládali si s moc fajn lidmi a jóóóó - Cedánka prohnali chrti kteří si mysleli že je jejich návnada, ještě že ho napadlo zastavit se protože jinak nevím nevím jak by to dopadlo. Večer jsme unaveni odjíždě¨li domů do pelíšku.

Jo, přidávám odkaz na článek který o této skvělé akci vyšel ve svitavském deníku a napsala ho naše nová kamarádka Jana Vokálová.

https://svitavsky.denik.cz/zpravy_region/na-psine-se-chovatele-psu-pripravuji-na-ruzne-situ.html

A taky odkaz na nějaké fotky:

https://kara69.rajce.idnes.cz/Annie_a_lavor_-_12_tydnu