Seminář se Zuzanou Krejčiříkovou

18.05.2013 15:00

Ve Veřovicích dnes probíhal seminář obedience, který vedla Zuzana Krejčiříková - více informací najdete tady: https://strakate-poklady.webnode.cz/. No a panička je zvídavá, tak nás taky přihlásila.

Začínalo se v 10 hodin teorií v klubovně u stolu. My psi si zatím chvilkami hráli a chvilkami odpočívali. Panička se dozvěděla jak to chodí na závodech a zkouškách a co vše je potřeba umět pro složení kategorie OB-Z a jak mají jednotlivé cviky vypadat. Taky byl prostro pro dotazy a ujasnění detailů :D.

No a po teorii jsme šli na praxi. Zuzana nám se svojí fenkou ukázala provedení jednotlivých cviků OB-Z a pak už jsme se střídali my, tedy účastníci semináře. Protože toho máme s paničkou hodně rozpracováno a cvičíme s Jůlií, ukázaly jsme vždy jak na tom s jednotlivými cviky jsme a pak se panička se Zuzanou bavily o jednotlivých problémech, o tom jak to cvičíme a jak se to dá případně i cvičit jinak. No, uvidím  co si z toho panička vybere za novinky :)

Končili jsme kolem 15 hodiny a já byla fakt ráda že jedeme domů. Bylo celkem dusno, chvilku pršelo a chvilku svítilo slunce - prostě nějak mě to dopoledne zmohlo.